martes, 8 de mayo de 2012

TALLER DE LOS 5 ELEMENTOS.

El taller de los 5 elementos, conducido por Marta, sera el próximo día 19 de Mayo, algo único con un Don que el universo le a otorgado, conecta con la esencia de las cosas y nos da un mensaje claro y definido, que nos ayuda a saber cual es nuestro camino, para mi a sido y es como un guia en la tierra.
telopegr.
Martin.

MENSAJE DE MARTA DESDE EL UNIVERSO:

TERÀPIA DELS CINC ELEMENTS: Estat físic, estat mental, estat emocional,
estat espiritual, estat ànima.    


L’AMOR  I LA VIDA SÓN DOS GERMANS QUE S’ABRAÇEN PER SEMPRE MÉS.

Als qui necessiteu sentir el caliu, l’esperança, la força i el guariment en els vostres cors i adonar-vos que no esteu mai sols, que sempre us acompanya la joia de l’amor dins vostre ...

ESTEU CONVIDATS a assistir a la teràpia dels cinc elements, tothom qui desitgi sentir l’amor dins del seu cor per EL PROPER DIA 19 DE MAIG DE 2012, a les 11 del matí.

Descobrireu una altra visió de la vida, l’amor i la mort.




LA VIDA ÉS EL CAMÍ DE LA GLÒRIA I DE la força de l’esperit que ens acompanya al llarg de tota la nostra vida. Hem d’aprendre a connectar amb el nostre esperit i amb l’amor de Déu i de la força divina guaridora , protectora, sàvia i mare nostre que ens dóna la vida i ens dóna el gran amor de l’univers. Si connectem amb la mare guaridora de la terra i amb el pare de l’univers, ens adonarem que  junts s’uneixen per ajudar-nos en la nostra meta de vida per sempre més.




No hay comentarios:

Publicar un comentario